ARRIBEN ELS SUCS D’HIVERN AMB LA MÀXIMA POTÈNCIA

Autor
A Events

SEGUIU L’ENLLAÇ PER VEURE ELS SUCS DE PRIMAVERA 2017

LIQUATS DE PRIMAVERA 2017

 

Arriba el fred hivernal i els dies són cada cop més curts, és l’estació més dura per al nostre metabolisme. Us presentem els nostres productes per aquesta temporada, concentrats, potents i reconstituents. Degut a la creixent demanda hem canviat la nostra operativa. PRODUÏM DE DILLUNS A DIVENDRES PELS MATINS. Fes el teu encàrrec per telèfon o WhatsApp al 66911014 o deixa un missatge a la nostra web: http://ixphi.com/contacto/ Recorda que no pasteuritzem, ni posem conservants, per això ho fem per encàrrec i per això ara ho fem cada dia, de dilluns a divendres, perquè puguis gaudir de la màxima frescor. Per fer encàrrecs pel cap de setmana consulta avanç la quantitat mínima i la zona d’entrega.

LIQUATS “COLD PRESS”

Sucs obtinguts a partir de fruita i verdura ecològica, premsats a baixes revolucions per aprofitar al màxim les propietats. Per la quantitat de producte que requereix l’elaboració i el sistema d’extracció, aquests sucs tenen un alt contingut en vitamines i minerals. Ideals per depurar i alcalinitzar el cos i potenciar el metabolisme.

D-TOX

COL KALE  + COGOMBRE +POMA +LLIMONA +GINGEBRE

Jpeg

GREEN PEACE

BRÒQUIL +FONOLL +POMA +RUIBARB +GINGEBRE +JULIVERT

Jpeg

VITA-C

TARONJA +MANDARINA +LLIMONA +POMA +MENTA

Jpeg

SPICY ORANGE-β

PASTANAGA +MANDARINA +POMA+ LLIMONA +GINGEBRE +CÚRCUMA

Jpeg

PINK PANTER

COL MORADA +FONOLL +RABANETS +POMA +LLIMONA

Jpeg

PURPLE RAIN

COL MORADA +PASTANAGA +POMA +GINGEBRE +JULIVERT

Jpeg

 

ELS NOSTRES LIQUATS NO CONTENEN CAP DELS 14 ALÈRGENS ALIMENTÀRIS

 

OPERATIVA

Produïm els matins de dilluns a divendres, pots venir a buscar el teu encàrrec a partir de les 11:00 o bé t’el portem on ens diguis.

Envieu les vostres comandes per WhatsApp al 669 011 014 (Miquel), indica el nom del suc y la quantitat. Per la entrega ens posarem en contacte amb tú.

TARIFES

COLD PRESS     1/2 litre…… 4,60 + iva (10%)

P.V.P FINAL   5 €  iva inclòs

En cas d’intoleràncies alimentàries o qualsevol dubte, contactar per WhatsApp, per telèfon o deixa un missatge a la nostra web http://ixphi.com/contacto/

Articles Recents

Deixar un comentari