Les nostres arrels i el nostre camí

Autor
A Curiositats

La nostra historia comença des de la cuina i de preguntar-nos el que, com i on. I per fi, seguint els nostres instints hem trobat la manera.
El nostre nom indica el final d’un trajecte i haver trobat el començament d’un nou camí.
Venim del món dels restaurants i les grans cuines, de les elaboracions més tradicionals a les més sofisticades, dies molt llargs i nits molt curtes, poca llum, poc espai i molta intensitat.
Anys d’aprenentatge i sacrifici ens han portat moltes alegries professionals i moltíssims viatges a l’esquena.
I després de mitja vida fent aquest camí, hem parat, hem reflexionat i ha vingut una nova idea amb la qual continuar endavant, sempre fent el que sabem fer i respon a les següents preguntes:

  • A on? A l’aire lliure, en l’entorn més natural possible, per gaudir al màxim de l’entorn..
  • Que? Gastronomia saludable, sincera i ecològica. Tenim clar que des de les nostres idees, les nostres mans i el nostre instint, només volem oferir salut i benestar.
  • Com? Amunt i avall de manera itinerant, per poder oferir els nostres serveis al que vulgui i on vulgui. Vinculats al producte, la terra i el productor. De la manera més senzilla i sense enganys feta al moment amb totes les propietats i el seu gust.

Ixphi és l’equació de dos nombres, el numero “i” i el numero “phi”. El numero “i” es defineix matemàticament com un nombre imaginari i el numero “phi” és un nombre irracional de decimals infinits, conegut també com el nombre de la proporció aurea, que es troba molt present en la naturalesa i en l’univers en què vivim.

Ixphi és més una filosofia de vida que un negoci ambiciós. Per a nosaltres la matèria primera més important són les persones. Des d’aquest espai us convidem a participar dels nostres viatges, receptes i curiositats relacionades sempre amb salut i benestar, fins aviat amics!

Articles Recents
Comments
  • Dolors
    Respon

    Em sembla molt bé el vostre interès i feina, és molt lloable. Us felicito!

Deixar un comentari